Vine Mircea Lucescu la naţională?! Anunţ devastator pentru Răzvan Burleanu. Decizia a fost luata

Conform informațiilor oferite de către prosport.ro, Mircea Lucescu ar fi luat o decizie finală în ceea ce privește preluarea băncii tehnice a naționalei! Cel mai titrat antrenor român va comunica alegerea sa în perioada imediat următoare, în cadrul unei noi întâlniri cu Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Mircea Lucescu s-a aflat pe lista de favoriți potențiali selecționeri a Federației Române de Fotbal, încă de la ultima ședință a Comisiei Tehnice. Mihai Stoichiță a nominalizat mai mulți antrenori, ținte ale reprezentanților FRF.

Mircea Lucescu, anunț devastator!

„Și domnul Lucescu este printre cei de pe listă. Eu v-am spus prima opțiune care a fost (Gică Hagi). Bineînțeles, nu mai vorbim de Mircea Lucescu. M-ați văzut în compania lui de multe ori până acum. E o mare plăcere să stau cu el. E și el o opțiune, bineînțeles!”, declara Mihai Stoichiță, la data de 24 iulie.

Mircea Lucescu tinde să nu dea curs ofertei Federației Române de Fotbal. Deși încă mai dispune de timp de gândire, cel mai titrat antrenor român nu și-ar dori angajamentul.

Decizia antrenorului ar urma să fie comunicat, public, după întâlnirea cu Răzvan Burleanu, programată săptămâna viitoare.

În cazul unui refuz categoric din partea lui Mircea Lucescu, reprezentanții FRF vor merge mai departe cu propunerile. Următorul pe lista de potențiali selecționeri ar fi Adrian Mutu.

„Briliantul” a fost selecționer al echipei naționale U21, în perioada ianuarie 2020 – aprilie 2021. Mutu ar fi fost, deja, contactat de către Burleanu.

„Ce s-a scris, că pe mine nu m-ar vrea președintele Burleanu, este o minciună. Chiar am primit mesaj de la dânsul, spunându-mi că e o știre falsă. Chiar dacă nu am crezut-o, pe undeva am fost afectat, pentră că, chiar dacă nu am crezut-o, știam relația mea cu Federația, ceea ce am făcut la U21 și relația cu toată Federația.

Da, am primit mesaj de la Răzvan Burleanu. Mi-a spus că e o știre falsă. Mă bucură acest fapt. Chiar cred că am o relație bună cu Federația, așa cum am avut-o și înainte ca jucător. Eu mă ghidez după experiența mea în cadrul Federației, una în care primează cuvântul de profesionalism!”, Adrian Mutu, la Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed