Lovitură totală pentru Dan Petrescu! CFR Cluj îşi pierde vedeta. Detalii de ultimă oră despre mutare

Lovitură totală pentru Dan Petrescu chiar în timpul preliminariilor Conference League ! CFR Cluj îşi pierde vedeta. Au apărut detalii de ultimă oră despre mutarea ardelenilor. jucătorul ar urma să plece din Superliga.

Dan Petrescu are la echipă unul dintre cei mai buni portari din Superliga. Acest lucru poate fi considerat atât un câștig cât și o pierdere pentru tehnician. Goalkeeperul a primit o ofertă pe care nu o poate refuza din partea italienilor de la Udinese.

Lovitură totală pentru Dan Petrescu!

Răzvan Sava este unul dintre cei mai buni portari din campionatul intern. Chiar dacă nu a făcut parte din lotul deplasat de Edi Iordănescu la EURO 2024, Sava este considerat de foarte mulți viitorul goalkeeper al tricolorilor.

Potrivit digisport.ro, CFR a primit o ofertă pentru portar, de la Udinese. Italienii vor plătit 2,5 milioane de euro, plus un milion de euro diferite bonusuri. Cu totul ar fi 3,5 milioane de euro, ceea ce ar face din Sava cel mai scump portar vândut de România din Superliga. Doar Bogdan Lobonț a mai fost vândut pe o astfel de sumă. Rapid l-a cedat în 2000 la Ajax pentru aproximativ 3 milioane de euro.

Sava va rămâne la CFR pe durata meciurilor din preliminariile Conference League. După ce au eliminat pe Neman Grodno, clujenii vor întâlni în turul 3 preliminar pe Maccabi Petakh Tikva, iar dacă vor trece și de acest adversar vor mai juca o ”dublă” play-off-ul Conference League.

CFR Cluj demonstrează că are noroc în alegerea portarilor. Simone Scuffet, a fost vândut vara trecută la Cagliari cu două milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed