Avertisment dur al lui Adrian Mutu! Ce este obligat să facă Dan Petrescu. Mutarea care poate declanşa scandalul la CFR Cluj

Adrian Mutu crede că Dan Petrescu va continua să îl folosească pe Daniel Bîrligea în atac, chiar dacă îl are ca variantă și pe noul venit, Louis Munteanu. Acest lucru poate declanşa scandalul la CFR Cluj.

Fostul antrenor al ardelenilor, Adrian Mutu, e sigur că Dan Petrescu nu va ține cont de banii care au fost plătiți Munteanu. Acesta crede că tehnicianul va continua cu Bîrligea în centrul liniei de atac.

Avertisment dur al lui Adrian Mutu!

”Briliantul” știe cum va utiliza tehnicianul celor de la CFR Cluj jucătorii, chiar dacă în lotul său au apărut nume noi.
Dan Petrescu a luat decizia în privința lui Louis Munteanu, cel mai nou jucător al grupării din Gruia.

”Dacă o faci doar o dată și după te superi nu o să ajungi atacant. Atacantul își irosește din forțele fizice. Pe mișcări false sau pe mișcări unde nu primește mingea, dar trebuie să le faci. În momentul în care ataci spațiile astea lungești echipa adversă.

Pun pariu că Petrescu nu se uită la 4 milioane și îți dau scris că Dan Petrescu începe cu Bîrligea. O să înnebunească Neluțu Varga.
Dacă nu are în cap să joace cu doi atacanți, începe cu Bîrligea 100%. Îl muți pe bancă sau intră Louis Munteanu, dă gol după gol și după o să joace cu amândoi”, a declarat Adrian Mutu, la Fanatik.

Oficialii CFR-ului l-au achiziționat pe Louis Munteanu de la Fiorentina în schimbul a două milioane de euro, dar și 50% dintr-un viitor transfer.

Atacantul a semnat un contract valabil patru ani și va primi un salariu de 30.000 de euro lunar.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed