Florinel Coman face senzaţie în Qatar! Anunţul momentului despre tricolor. Cum a fost numit imediat după ce a ajuns la noua echipă

Florinel Coman a plecat în această vară de la FCSB, în Qatar! Fotbalistul face senzație la Al-Gharafa, noua sa echipă pentru care a marcat un gol în partida amicală cu cei de la Limasol, 1-1.

Florinel Coman a fost cedat de la FCSB la Al-Gharafa, în schimbul sumei de 5.250.000 de euro. Atacantul a evoluat în meciurile de pregătire ale formației din Qatar, unde a reușit să își treacă numele pe tabela de marcaj

Florinel Coman face senzație în Qatar!

”Mbappe de România” a plecat în această vară de la FCSB, după o perioadă incertă a transferului. Noua echipă cu care a semnat a început meciurile de pregătire în care a evoluat și românul. În partida cu Apollon Limasol, scor 1-1, a restabilit egalitatea în minutul 50, din lovitură liberă.

Potrivit siteului de specialitate Transfermarkt, Coman este cotat la suma de șapte milioane de euro. Acesta a devenit cel mai valoros jucător din lotul formației din Qatar. Coman și Joselu, adus de la Real Madrid, reprezintă principalele mutări făcute de Al-Gharafa în această vară.
Cei doi au fost chemați să participe la un eveniment organizat de club. În anunțul făcut Coman și Joselu au fost numiți ”vedetele” echipei.

”Vedetele ‘Leoparzilor’, Joselu și Coman vor participa la evenimentul promoțional pentru lansarea ‘Vreau să fiu starul ligii’”, au scris cei de la Al-Gharafa pe rețelele sociale.

Prima partidă oficială din noul sezon va fi contra formației Al-Khor, pe 9 august.  Internaționalul român este așteptat să fie titular și în acea confruntare.

Fostul fotbalist de la FCSB are contract cu Al-Gharafa, până în iunie 2027, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed