David Popovici dă din casă! Ce va face după Jocurile Olimpice 2023. Nimeni nu se gândea la asta

După ce a câștigat aurul olimpic, dar și o medalie de bronz în cadrul acestei ediții 2024 a Jocurilor Olimpice, David Popovici a recunoscut care sunt tabieturile pe care le urmează la finele oricărui turneu de mare anvergură.

Popovici ar urma să intre într-o pauză competițională de aproximativ 2-3 luni. A revenit în România în cursul zilei de vineri, 2 august, de la Paris.

David Popovici dă din casă!

Înotătorul în vârstă de 19 ani ar urma să plece într-o vacanță binemeritată.

„Acum vreau să uit puţin de înot. Aşa este sănătos pentru oricine, după o perioadă atât de intensă, în care luni la rând m-am antrenat non-stop. Chiar şi în afara bazinului, antrenamentele au tot continuat… toate sacrificiile, lipsa somnului şi totul din jur.

Au tot continuat în afara bazinului, cu viaţa socială… Ce urmează pentru mine? O pauză de două sau trei luni. Încă nu ne-am decis încă. Vreau doar să mă duc să înot în ocean, să îmi limpezesc mintea şi să mă întorc puternic!”, a declarat David Popovici, într-o discuție cu Kyle Sockwell.

David Popovici iubește oceanul. A recunoscut faptul că înotul din vacanță nu se compara cu antrenamentele în bazin. Parcurge kilometri buni, în ocean, în fiecare zi din vacanță.

„În prima săptămână după vacanţă te simţi ca o piatră în apă. Este teribil! Chiar dacă continui să înoţi în vacanţă, este diferit faţă de rutina de la antrenamente zilnice. Dar voi continua să înot.

Iubesc să înot, nu mă voi opri. Mă opresc doar din antrenamente, dar cred că înot kilometri în fiecare zi în ocean. Dar asta este diferit. Acum este momentul să mă relaxez puţin!”, a mai spus David Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed