Atac devastator la adresa lui Alexandru Mitriţă! L-a făcut praf după meci. Greşeala uriaşă a vedetei lui Costel Gâlcă

Alexandru Mitriţă a fost taxat dur de un fost mare fotbalist după declarație dată la finalul meciului cu Petrolul! Vedeta lui Costel Gâlcă a spus că se simte obosit și are nevoie de liber. A fost atacat imediat.

Deși este doar începutul campionatului, Alexandru Mitriță a declarat după remiza cu Petrolul Ploiești că au nevoie de o zi sau două libere. Echipa antrenată de Costel Gâlcă nu a reușit decât un rezultat de egalitate, scor 0-0, duminică seară pe teren propriu.

Greșeala vedetei lui Costel Gâlcă!

Basarab Panduru i-a atras atenția lui Alexandru Mitriță, în urma declarațiilor pe care jucătorul le-a dat după remiza echipei sale cu Petrolul, scor 0-0.

Oltenii nu au avut niciun șut pe poartă în acest meci, iar Alex Mitriță s-a arătat obosit. Atacantul oltenilor a cerut câteva zile libere, după etapele de campionat și meciurile cu Maribor din Conference League.

„Am luat un punct, sper să avem 1-2 zile libere pentru a ne reveni după tot ce s-a întâmplat zilele astea. S-a simțit oboseala mai ales în prima repriză. Petrolul nu știu dacă a legat 4-5 pase, a stat mai mult în defensivă. Am încercat să-i deschidem, dar nu s-a putut.

Ne axăm pe campionat, nu am pierdut în seara asta, nu știu de ce trebuie să fim așa triști. Am scos un punct, campionatul este foarte lung. Sperăm să fim din ce în ce mai bine.

Cu siguranță, nu este ultimul meu meci la Craiova. Deocamdată sunt aici, încerc să-mi fac treaba cât mai bine și sunt bucuros că sunt aici”, a declarat Alex Mitriță.

Basarab Panduru a rămas uimit de rugămintea lui Mitriță. Fostul internațional român crede că este prea devreme ca fotbaliștii să ceară zile libere.

„Te aștepți la orice, numai zile libere să nu ceară. Băi, e începutul de campionat!”, a declarat Basarab Panduru, conform primasport.ro.

După egalul cu Petrolul, 0-0 și eliminarea din Conference League, CS Universitatea Craiova se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru meciul din etapa a 5-a de campionat, cu Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed