Dennis Man are Italia la picioare! S-a aflat după meciul cu Atalanta. Ce au dezvăluit italienii

Dennis Man are Italia la picioare! S-a aflat după meciul cu Atalanta. S-a aflat ce au dezvăluit italienii după disputa amicală contra celor de la Atalantă, câştigată de cruciaţi cu scorul de 4-1.

Dennis Man este în mare formă. A reușit două goluri pentru Parma în amicalul cu Atalanta, scor 4-1.

Dennis Man are Italia la picioare!

Dennis Man a ajuns la trei goluri pentru Parma în această perioadă de pregătire, după ce în prealabil a punctat o dată și la meciul cu Galatasaray, scor 2-0. Presa italiană nu s-a oprit din laude la adresa lui Dennis Man, după ce românul a ”lovit” de două ori în amicalul cu Atalanta. Jurnaliștii din Peninsulă l-au numit ”SuperMan” pe internaționalul român.

”Parma – Atalanta 4-1. Ce spectacol pe Tardini. SuperMan îi face pe fanii Crusaders să viseze”, au titrat cei de la Parma Live.

Nu s-au oprit aici. ”Amical de lux între Parma și Atalanta care, cu două săptămâni înainte de startul campionatului, dă deja indicații importante. Cruciații care par în mare formă încă de la start. Bergamascii par a fi într-o condiție fizică mai bună, dar având în vedere că este începutul lunii august ar putea fi un simptom al volumului de muncă impus de Gasperini.

Start sprintat al emilienilor, târât de un SuperMan care este deja aproape de a marca după câteva minute, la o relansare frumoasă a lui Suzuki.

Dar românul compensează la scurt timp printr-o progresie în lanț, asezonată cu un șut frumos prin care îl învinge pe Musso. Hernani a fost apoi aproape de a marca. Apoi s-a făcut 2-0 prin golul lui Bonny, din pasa lui Coulibaly. Reacție la finalul primei reprize a Atalantei care a redus diferența prin Lookman și a fost aproape de a egala prin Ruggeri.

A doua jumătate a meciului se deschide cu scena urâtă a accidentării la genunchi a lui Scamacca. Sperăm că nu este nimic grav.

După câteva momente, scorul a fost dus la 3-1. Golul a fost marcat de obișnuitul Dennis Man, într-o stare pur și simplu stratosferică. O atingere în fața porții care i-a făcut să viseze pe suporterii Crusader care s-au adunat astăzi pe tribunele stadionului.

La scurt timp, încă o ocazie pentru Parma prin Partipilo. Față în față cu portarul advers, a irosit totul cu un lob supradimensionat. În minutul 77, pokerul vine prin golul lui Partipilo”, au mai notat italienii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Ciprian Tătărușanu surprinde pe toată lumea! Care este echipa sa de suflet. Nu este vorba despre FCSB

Ciprian Tătărușanu a făcut dezvăluiri surprinzătoare după ce și-a...

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat lovitura. Jucătorul care tocmai a semnat cu U Cluj

Bomba momentului în Superliga! Ioan Ovidiu Sabău a dat...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed