Zeljko Kopic face anunțul momentului! Ce așteaptă să se întâmple la Dinamo. Mărturia antrenorului croat

Zeljko Kopic face anunțul momentului. Croatul pare mai liniștit după jocul echipei sale din primele etape ale noului sezon.

Dinamo este echipa cu cele mai multe goluri marcate, 11. După ce câinii au câștigat meciul cu Gloria Buzău, scor 4-1, Kopic a făcut o analiză. A evidențiat plusurile și minusurile echipei sale.

Zeljko Kopic a spus ce vrea să se întâmple la Dinamo

Zeljko Kopic are încredere că anul acesta Dinamo va putea să se lupte pentru play-off. Antrenorul este deocamdată relaxat. După victoria din ultimul meci, acesta și-a îmbrățișat staff-ul, apoi a salutat galeria. Apoi a plecat la vestiare, nu înainte de a-i saluta și pe cei de la tribuna I.

Antrenorul a făcut o analiză a echipei sale.

„Am vrut să jucăm ca la 0-0 în partea a doua, dar adversarul și-a asumat riscuri, a venit cu jucători ofensivi. După golul primit, am avut probleme, am suferit. Dar am supraviețuit și am trecut peste un moment important al jocului.

Când nu ai oportunități ofensive, trebuie să stai bine în teren, să fii stabil, în control și să aștepți să se ivească situații. Și am dat goluri. Una peste alta, sunt mulțumit de jucători.

Avem calitate, apoi muncim pentru asta. Avem o atmosferă bună în jurul echipei, jucătorii sunt încrezători. Merg cu atitudine, forță, energie, cred că nu este ușor să înscrii 11 goluri în 4 etape. Trebuie să fim mulțumiți, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit”, a spus Željko Kopic.

Kopic este conștient că mai are de muncit.

„De la începutul presezonului, jucătorii s-au îmbunătățit și merită laude

Mental, fizic, tactic, mai avem lucruri de îmbunătățit, a fost greu de jucat, a fost foarte cald. În prima repriză, s-a depus multă energie, e greu să joci la același nivel 90 de minute. Avem rutina noastră, încercăm să ne dezvoltăm, nu avem accidentări și sunt optimist pentru perioada următoare”, a mai spus tehnicianul croat.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed