Cea mai frumoasă sportivă din România nu renunţă! Anunţ clar înaintea meciului. Ce obiectiv uriaş are la Jocurile Olimpice 2024 / Foto

Cea mai frumoasă sportivă din România nu renunţă! Anunţ clar înaintea meciului. S-a aflat ce obiectiv uriaş are la Jocurile Olimpice 2024. Bernadette Szocs a vorbit chiar înaintea disputei cu India.

Cea mai frumoasă sportivă din România continuă să viseze la o medalie olimpică. Urmează un meci crucial pentru România. Naţionala va înfrânta India, luni, 5 august, de la ora 11:00, în optimile probei pe echipe, de la Jocurile Olimpice 2024.

Cea mai frumoasă sportivă din România nu renunţă!

Cea mai frumoasî sportivă din România nu renunţă la obiectivul uriaş pe care şi l-a impus. Bernadette Szocs este una dintre cele mai importante jucătoare din România, la tenis de masă.

Bernadette Szocs va juca alături de Eliza Samara și Adina Diaconu în încercarea de a câștiga prima medalie olimpică pentru tenisul de masă românesc. Bernie are încredere că jucătoarele din România vor reuși această performanță, conform euronews.

”Toți cei care ne aflăm aici ne dorim medalia. Nu-mi place să pierd, îmi place să lupt și să încerc să găsesc soluții pentru orice obstacol. De fiecare dată presiunea pe mine m-a motivat și de fiecare dată m-a făcut să fac imposibilul.

Am și eu așteptări foarte mari de la mine. Acum nimeni nu poate să promită succesul, dar voi da totul pentru acea medalie mult așteptată.

Bineînțeles mi-aș dori să mi se îndeplinească visul și să fiu prima sportivă care aduce o medalie olimpică la tenis de masă pentru România”, a spus Bernadette Szocs, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed