Avertisment dur pentru Elias Charalambous! S-a aflat chiar înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Champions League

Avertisment dur pentru Elias Charalambous! S-a aflat chiar înaintea meciului. FCSB îşi joacă viitorul în Champions League. Cehii au făcut dezvăluirea înaintea disputei de marţi seara.

Elias Charalambous primeşte cea mai proastă veste înaintea disputei cu cei de la Sparta Praga.

Avertisment dur pentru Elias Charalambous!

FCSB se pregătește de prima manșă a duelului cu Sparta Praga de marți, 6 august, din cadrul turului 3 preliminar din Champions League. Cu doar câteva zile înainte de duelul de la Praga, presa din Cehia i-a dat o veste proastă lui Elias Charalmbous. Cei de la iportal24.cz spun că Lars Friis se poate baza unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot.

Campioana Cehiei se poate baza în meciul contra echipei lui Elias Charalambous pe Kaan Kairinen. Este o revenire surprinzătoare, având în vedere că pe 11 mai, finlandezul și-a rupt piciorul în derby-ul cu Slavia, iar medicii au anunțat că acesta va lipsi cel puțin 6 luni.

”Kairinen a păcălit timpul. Cum a reușit indispensabilul finlandez să revină în primul 11 al Spartei într-un timp record. Nimeni nu se aștepta ca revenirea lui Kairinen să se producă atât de rapid.

O recuperare excelentă și o abordare profesionistă a staffului medical au stat în spatele a ceea ce putem descrie, fără ezitare, drept un miracol”, au anunțat cehii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed