Marius Şumudică nu s-a mai abţinut! Ce i-a făcut Dan Şucu. Antrenorul s-a decis să spună adevărul

Marius Şumudică a lămurit subiectul negocierilor cu Rapid. Tehnicianul liber de contract a povestit exact ce s-a întâmplat în momentul în care s-a întâlnit cu Dan Șucu pentru a vorbi de colaborarea cu echipa.

Înainte ca Neil Lennon să fie numit noul tehnician la Rapid, Marius Șumudică a fost favorit în ocuparea acestui post.

Marius Şumudică nu s-a mai abţinut!

Ei bine, potrivit declarațiilor făcute la Fanatik, Marius Șumudică a avut câteva întâlniri cu Dan Șucu, în care au vorbit despre postul de tehnician al Rapidului.

Se pare că, patronul grupării din Gruia l-a făcut pe Șumudică să creadă că lucrurile sunt foarte aproape să se concretizeze și să devină antrenor principal la echipa lui de suflet.

Însă, la două zile a trăit șocul vieții, Rapid a semnat cu Neil Lennon.

„Eu m-am întâlnit cu domnul Șucu de două ori și am stat de vorbă cu el o oră. Mi-a lăsat o impresie extraordinară. Dar când am plecat de la dânsul, mă ducea la lift, îmi punea mâna pe spate, și când intram în lift îmi spuneam «Este, bă, sunt antrenorul Rapidului!».

Mă făcea să cred că sunt antrenorul Rapidului. Îmi zicea «Domnu’ Șumudică, ce bine vedeți fotbalul… Incredibil! Și ce impresie proastă am avut despre dumneavoastră». Mă duceam până la mașină, o sunam pe nevastă-mea și-i ziceam «Gata, hai că semnez!».

Și în două zile… booom… Neil Lennon! Asta e, nicio problemă! Dar mi-am dat seama că este un om corect, fiindcă mi-a spus, referindu-se la acest antrenor: «M-am dus pe un drum, am ales și merg pe drumul ăsta, nu mă mai întorc. Cu toate că mi-am dat seama cât fotbal știi». Simțeam, la cum vorbea cu mine, că Guardiola e mic copil”, a spus Marius Șumudică, potrivit sursei menționate mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed