Cristi Săpunaru a trecut la ameninţări! Ce sunt obligaţi să facă cei de la Rapid. Anunţ clar înaintea meciului

Cristi Săpunaru a vorbit despre urgența din familie care l-a făcut pe Neil Lennon să plece imediat din țară. Căpitanul de la Rapid este puțin îngrijorat pentru meciul de luni, dar le cere colegilor săi să rămână concentrați.

Neil Lennon a trebuit să plece urgent din țară din cauza problemelor mai grave de sănătate pe care mama acestuia le are.

Cristi Săpunaru a trecut la ameninţări!

Acest lucru este nefavorabil pentru jucătorii de la Rapid, deoarece luni vor disputa duelul cu Sepsi și, având în vedere rezultatele slabe ale echipei din acest început de sezon, încă un rezultat negativ i-ar infuria pe suporteri.

De aceea, veteranul echipei le cere colegilor săi să dea tot ce e mai bun pe teren, deoarece o victorie contra celor de la Sepsi contează enorm de mult.

„E o veste mai puțin plăcută pentru el, ținând cont că mama dânsului are niște probleme destul de grave. Sperăm totuși să își revină și să treacă peste aceste momente.

Trebuie să fim concentrați pe ceea ce facem noi. Chiar dacă antrenorul este departe de noi, va fi alături de echipă. Noi trebuie să avem grijă de ceea ce facem la Rapid.

Va fi deranj pentru toți jucătorii, antrenorii (n.r – în cazul unui rezultat negativ contra lui Sepsi). Suporterii vor fi supărați, ar fi greu. Presiune la Rapid a fost, este și va fi mereu.

Sepsi a demonstrat în primele etape că joacă un fotbal frumos, e o echipă arțăgoasă, bună, care an de an se bate pentru play-off și Cupa României. O victorie împotriva lor ar conta foarte mult, am aduce cele trei puncte după un moment greu pentru noi”, a spus Cristi Săpunaru, pentru PRO TV.

Rapid – Sepsi OSK se va disputa luni, 5 august, de la ora 22:00.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed