Gică Hagi, mesaj clar pentru propria echipă: ‘Trebuie să schimbăm lucrurile’ + Ce spune despre venirea lui Mircea Lucescu la națională

Gică Hagi a avut un mesaj clar pentru propria echipă după victorie cu Poli Iași. A fost prima victorie a constănțenilor din acest sezon. Golurile au fost marcate de Rivaldinho (34) şi Gabi Iancu (45+11).

La finalul meciului, Hagi a vorbit și despre numirea lui Mircea Lucescu la echipa națională.

Gică Hagi, mesaj clar pentru propria echipă

Gică Hagi a recunoscut că pentru prima dată în acest sezon este liniștit. Farul a spart gheața și a obținut prima victorie, 2-0, cu Poli Iași.

„Greu. Așa cum am zis și înainte. Am câștigat. Suntem fericiți, trebuie să mergem înainte, să analizăm. Să schimbăm lucrurile. Fotbalul este imprevizibil, nu poți să controlezi totul. Azi am muncit mult, ne-am bătut, și-au dorit victoria. Am lucrat bine. 

 Am încercat să nu pun presiune prea mare. Să le spun să fim noi, să fim echipa care știe să joace fotbal. Azi, Bălașa a făcut un meci extraordinar. Am avut ghinion că s-a accidentat și el și Iancu. Au lipsit. Ușor ușor își revin. Au talent. O să arătăm mai bine. Trebuie să jucăm indiferent dacă e presiune sau e greu. 

Noi am jucat în toate meciurile, ne-am adaptat. La Galați puteam să câștigăm. Am arătat că avem ceva, dar este de muncă. Crede ce faci și ai curaj, asta le-am zis azi. 

(n.r . despre problemele cu nocturna) Numai în capul și pielea mea să nu fiți. Cu clima nu te bați. Mă tot gândeam…în final a ieșit bine. Mă duc liniștit acasă. O să dorm bine”, a spus Hagi după meci.

Antrenorul a vobit și despre numirea lui Mircea Lucescu la echipa națională.

„Lucescu era cea mai bună soluție. Era de așteptat, după atâția ani. Un antrenor care era idolul românilor. A construit echipe, a calificat echipe. E persoana ideală. Nu contează vârsta. Are capacitatea să ducă mai departe lucrurile. E alegerea perfectă pentru toți românii. Mă bucur că a revenit. El e antrenorul care m-a debutat, a avut tupeu mare, m-a făcut și căpitan. Acel jucător cred eu că nu l-a dezamăgit niciodată”, a mai spus antrenorul Farului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed