Probleme mari pentru David Popovici! Ce a păţit campionul român la revenirea în România. Greşeala uriaşă care s-a comis

Probleme mari pentru David Popovici! S-a aflat ce a păţit campionul român la revenirea în România. Greşeala uriaşă care s-a comis chiar la revenirea în ţară a campionului olimpic de la 200 de metri liber.

David Popovici a trecut prin clipe delicate după cele două medalii câştigate la Jocurile Olimpice 2024.

Probleme mari pentru David Popovici!

David Popovici a avut o plecare inedită de la Paris. Asta după ce un angajat francez a comis o gafă uriașă, conform prosport.ro. Sportivul nostru a câştigat două medalii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Şi-a adjudecat aurul olimpic la proba de 200 de metri liber și bronzul la proba de 100 de metri liber.

Întoarcerea acestuia în țară a fost una cu peripeții. La plecarea de pe Aeroportul Paris-Charles de Gaulle, David Popovici nu a fost recunoscut de unul dintre reprezentanţii francezi ai companiei aeriene TAROM. Totuși, în ciuda atitudinii angajatului TAROM, în avion, stewardesele au oferit un moment deosebit. Deși sportivul avea bilet de întoarcere de la Paris spre București la clasa economic, a fost invitat de echipajul de bord să se mute la clasa business.

În ciuda faptului că David Popovici trebuia să revină în ţară cu Aeronava ”Nadia Comăneci”, din cauza unor probleme organizatorice, acest lucru nu s-a întâmplat. Înotătorul s-a întors cu un zbor obişnuit.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed