Final de drum pentru Ianis Hagi! Decizie dură a scoţienilor. Tricolorul nu mai are nicio şansă

Final de drum pentru Ianis Hagi! Decizie dură a scoţienilor. Tricolorul nu mai are nicio şansă. Cei de la Rangers vor să scape cât mai repede de jucătorul român pe care l-au împrumut sezonul trecut la Alaves.

Ianis Hagi nu intră în planurile antrenorului Philippe Clement. Ultima decizie a tehnicianului l-a făcut să-şi caute echipă cu mai mare ardoare.

Final de drum pentru Ianis Hagi!

Ianis Hagi nu a fost folosit deloc în meciurile de pregătire din cantonamentul de vară. Cu o zi înainte de primul joc al sezonului, a primit altă veste proastă. Rangers nu l-a inclus în lotul pentru ”dubla” cu Dinamo Kiev din turul trei preliminar al Champions League, programată pe 6, respectiv 13 august.

Problemele nu s-au oprit pentru român. N-a fost trecut de Rangers pe foaia de joc nici măcar la meciul de campionat cu Hearts, din prima etapă a primei ligi scoțiene, încheiat 0-0.

Dacă excluderea din lot n-a fost suficientă, Hagi a rămas și fără numărul 7 pe care l-a purtat la Rangers. Oscar Cortes, transferat de curând, a luat numărul 7. Românului i-a fost dat tricoul cu 30 pe spate.

Un număr pe care îl au fie rezervele, fie jucătorii care îl aleg din superstiție sau dintr-un alt motiv.  Semnalele date în această vară de Rangers sunt clare. Românul nu mai intră în planurile echipei și trebuie să-și caute echipă.

A început ultima lună a perioadei de mercato și toate echipele fie sunt în timpul pregătirii de vară, cele care încep campionatele în a doua jumătate a lunii august, fie au început deja competițiile.

Dacă pleacă de la Rangers, Hagi va ajunge la o echipă cu care nu a făcut pregătirea și va avea nevoie de timp suplimentar de acomodare. În ultimele săptămâni, a apărut o singură variantă de echipa care l-ar vrea pe Ianis Hagi, Fiorentina. Acolo a mai fost, dar a jucat doar la Primavera, formația U19.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed