Adrian Mutu îi face echipa lui Elias Charalambous! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Briliantul a spus clar

Adrian Mutu îi face echipa lui Elias Charalambous! S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul celor de la FCSB. Briliantul a spus clar. Liderul campioanei din Superliga nu este Vlad Chiricheş.

Adrian Mutu şi-a anunţat favoritul de la FCSB. I-a transmis lui Elias Charalambous că nu trebuie să lipsească din echipă.

Adrian Mutu îi face echipa lui Elias Charalambous!

Adrian Mutu nu l-a ales pe Vlad Chiricheş ca fiind liderul echipei campioane, ci pe Darius Olaru. Venit după un sezon solid, căpitanul roş-albaştrilor ar putea avea un rol şi mai important după plecarea golgheterului Florinel Coman, la Al-Gharafa.

„Nu devin o echipă normală, FCSB nu e o echipă normală. Darius Olaru e mult mai matur, a avut și ghinion acum, s-a gândit și la alte meciuri. Am văzut FCSB fără Olaru, dar nu fără Olaru în forma asta. Olaru mi se pare un jucător care a crescut nu doar în calitate, e mult mai consistent.

E un jucător important în angrenajul lor prin tot ce dă la momentul actual, nu dă numai goluri, ci și muncește în partea defensivă și aleargă foarte mult. E genul de număr 10 pe vechi, adică nu stă de la mijloc în sus, ci se duce înainte și înapoi. A ajuns la o calitate fotbalistică care îl recomandă să fie liderul echipei”, a spus Mutu, conform fanatik.ro.

FCSB a reuşit să se califice în turul 3 preliminar din Champions League. Acolo se va duela cu Sparta Praga pentru play-off-ul competiţiei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed