Costel Gâlcă face revoluţie la CSU Craiova! Ce se va întâmpla după eliminarea din Conference League. Anunţ clar al antrenorului

Costel Gâlcă face revoluţie la CSU Craiova! S-a aflat ce se va întâmpla după eliminarea din Conference League. Anunţ clar al antrenorului. Vrea să schimbe liniile după ce a pierdut şansa de a continua în Europa.

Costel Gâlcă va face mai multe schimbări în rândul titularilor. CSU Craiova are un început bun de Superliga.

Costel Gâlcă face revoluţie la CSU Craiova!

Echipa lui Costel Gâlcă a acumulat 7 puncte în primele 3 etape din Superliga. Vrea să revină pe prima poziţie, după ce a fost depăşită de Oţelul şi Dinamo în această rundă.

Oltenii au meci cu Petrolul, duminică, de la ora 19.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a din Superliga, meci arbitrat la centru de Ionuţ Coza. „În primul rând ţin să mulţumesc suporterilor că au fost alături de noi la meciul cu Maribor pe tot parcursul jocului, ne-au susţinut exemplar, echipa a dat tot ce a putut, dar calificarea s-a pierdut în deplasare, nu am putut să întoarcem rezultatul.

Avem un meci foarte greu acum în campionat, pentru că venim după un joc cu încărcătură fizică şi psihică foarte mare şi e important cum ne recuperăm fizic şi psihic. Întâlnim o echipă cu experienţă, care a câştigat contra Rapidului şi trebuie să fim foarte atenţi.

Toţi jucătorii sunt valizi. Să vedem cum stăm cu oboseala. Cu siguranţă vom schimba câţiva jucători, ca să aducem prospeţime în echipă. La începutul campionatului, echipele mici au dat mult, dar să nu uităm că Petrolul are o istorie în spate, o tradiţie, a dat jucători mulţi jucători pentru fotbalul românesc, iar noi trebuie să facem un meci bun pentru a lua cele 3 puncte”, a declarat Costel Gâlcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed