Suma uriaşă cheltuită de Ion Ţiriac! Ce s-a întâmplat după victoria lui David Popovici. Magnatul, pus la cheltuieli

Suma uriaşă cheltuită de Ion Ţiriac! S-a aflat ce s-a întâmplat după victoria lui David Popovici. Magnatul, pus la cheltuieli de către sportivii români de la Jocurile Olimpice 2024. Cel mai bogat român trebuie să se ţină de cuvânt.

Ion Ţiriac a promis că va oferi cadou câte o limuzină în valoare de 50.000 de euro pentru fiecare român care va câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice 2024 din Franţa.

Suma uriaşă cheltuită de Ion Ţiriac!

Fundaţia lui Ion Ţiriac este pusă la cheltuieli. Asta după ce echipajul de 8+1 feminin a dat lovitura şi a adus al treilea aur pentru Team Romania. Acum, fundaţia magnatului va face 12 cadouri de câte 50.000. Va ajunge la o cheltuială de 600.000 de euro, una cu care va face fericiţi 12 sportivi de aur din România. Asta după ce, mult timp, doar David Popovici se afla pe lista de premiere.

Cadoul reprezintă o limuzină electrică, Hyundai Ioniq 5, al cărei preţ este de aproximativ 50.000 de euro. Acesta este cadoul făcut de miliardarul român pentru cei mai buni sportivi din Team Romania.

„Ca un gest de apreciere şi mândrie, Fundaţia Ţiriac propune un premiu prin care să îi răsplătească pe cei consideraţi comori locale. Munca lor şi mândria pe care ne-au adus-o tuturor românilor sunt uriaşe.

Fiecare dintre sportivii care vor câştiga o medalie de aur la Jocurile Olimpice va primi ultimul model de lumizină Hyundai Ioniq 5″, e anunţul făcut de Alexandru Ion Ţiriac, pe Instagram.

Ion Ţiriac a fost extrem de fericit după medalia de aur câştigată de David Popovici. „Nu poţi să ai întotdeauna ghinion. Două sutimi este extraordinar de puţin (n.r. – diferenţa dintre David Popovici şi ocupantul locului 2, britanicul Matthew Richards), însă băiatul şi-a făcut datoria aşa cum n-a promis, dar aşa cum speram toţi.

O medalie de aur este o medalie de aur. Hai să fim fericiţi şi să vedem poimâine ce se întâmplă. Apoi să vedem ce se întâmplă la canotaj. Poate vedem şi o surpriză pe la atletism şi aşa mai departe”, a spus Ţiriac, care a urmărit din tribune cursa lui Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed