Final de drum pentru Ianis Hagi! Scoţienii îl fac praf pe tricolor. Jucătorul român nu mai are nicio şansă

Ianis Hagi nu mai are viitor la Rangers. După lovitura primită din partea antrenorului Philippe Clement, jurnaliștii vin cu un verdict crunt pentru jucătorul de la naționala României.

Împrumutat în Spania la Alaves, în sezonul 2023/2024, Ianis Hagi s-a întors la Rangers, iar Philippe Clement a decis să nu îl încludă în lotul echipei pentru preliminariile UEFA Champions League.

Final de drum pentru Ianis Hagi!

Prima manșă din turul trei preliminar UEFA Champions League, dintre Rangers și Dianamo Kiev se va juca marți, 6 august, pe teren neutru, la Lublin, Polonia.

Pentru această deplasare, Philippe Clement nu l-a inclus și pe Ianis în lot, iar jurnaliștii din Anglia au scris imediat despre acest lucru. Se pare că internaționalul nu mai are viitor la Rangers.

Mai mult de atât, în ciuda faptului că s-a scris despre interesul celor de la Fiorentina și Fenerbahce pentru mijlocașul naționalei României, Football Scotland scrie că nu jucătorul nu mai are nici o ofertă pe numele lui.

”Un alt jucător care este posibil să plece este Ianis Hagi, care a fost, de asemenea, lăsat în afara echipei de UCL.

Fiorentina și Fenerbahce au fost ambele legate de playmaker, dar el este încă la Auchenhowie cu niciun transfer la orizont deocamdată”, a anunțat sursa citată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed