Rivalul lui David Popovici face scandal! Atac devastator al chinezului. Dezvăluirile care vor uimi pe toată lumea

Pan Zhanle, rivalul lui David Popovici, și cel care a câștigat medalia de aur la proba de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 2024, face acuzații dure la adresa australianului Kyle Chalmers.

Pan Zhanle îl acuză pe Kyle Chalmers că nu îl respectă. A lansat cuvinte dure la adresa acestora.

Rivalul lui David Popovici face scandal!

După ce a scos cel mai bun timp la cursa de 100 m liber, 46.40, Pan Zhanle a ținut un discurs deloc prietenos în care i-a acuzat pe Kyle Chalmers și Jack Alexy de lipsă de respect.

Se pare că cei doi concurenți de la Jocurile Olimpice 2024 l-au ignorat pe campionul olimpic de fiecare dată când a încercat să îi salute, și mai mult de atât americanul Alexy a stropit cu apă în direcția antrenorului lui Pan.

Acest lucru l-a ambiționat pe chinez, iar medalia de aur câștigată a fost cea mai bună revanșă.

„Am vrut să șterg acea umilință! După finala de la 4x100m l-am salutat pe Chalmers, dar m-a ignorat complet. Alexy, din echipa SUA, a stropit cu apă în direcția antrenorului nostru. Mi s-a părut că ne privesc de sus. Am voie să spun asta?

Acum i-am bătut pe toți. Am reușit să stabilesc și un nou record mondial, într-un bazin unde e greu de înotat. Nu m-aș fi gândit vreodată la asta. Am simțit toți oamenii de acasă, din China. Asta m-a ajutat enorm la intrarea în apă”, a spus Pan Zhanle, pentru o televiziune din China, potrivit gsp.ro.

Totuși, Brett Hawke, specialist în natație, îl consideră pe chinez ca fiind trișor. Fiind cunoscut un adept pentru controalele de doping, Hawke a insistat, în trecut, pe acest subiect al dopajului și cu David Popovici.

Nimic nu a ieșit la iveală, momentan, dat fiind faptul că vineri, după semifinala ștafetei mixte de 4×100 metri, Pan Zhanle a fost ținut ore în șir la testele antidoping.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed