Novak Djokovic nu s-a mai abţinut! Visul sârbului, devoalat. A spus înaintea finalei de la Jocurile Olimpice 2024

Novak Djokovic așteaptă asta de o viață. Declarațiile uimitoare date de campionul mondial după ce a reușit să treacă de Lorenzo Musett și să ajungă în finala de la Jocurile Olimpice de la Paris.

Novak Djokovic așteaptă titlul de campion olimpic de aproape 20 de ani, iar acum este foarte aproape de a ajunge acolo.

Novak Djokovic nu s-a mai abţinut! Visul sârbului, devoalat

După ce a biruit în semifinale, Djokovic va trebui să îl înfrunte pe Carlos Alcaraz, pentru titlul de campion olimpic.

„Aștept asta de aproape 20 de ani. Am jucat la patru Jocuri Olimpice, asta e a cincea ediție pentru mine, până acum nu am trecut niciodată de semifinale. Am pierdut trei semifinale în primele mele patru Jocuri Olimpice. Am reușit să depășesc acest mare obstacol. Trebuie să fiu sincer și să spun că m-am gândit la toate semifinalele pe care le-am pierdut.

Am încercat doar să fiu concentrat pe moment. Am jucat împotriva unui jucător care se află într-o formă excelentă și care a ieșit la atac din ambele părți. Am încercat doar să-mi mențin concentrarea și să fac ceea ce trebuie să fac. În setul al doilea am avut emoții, emoții multe în general. Înainte de meci, în timpul meciului, foarte, foarte multe emoții. Dar sunt foarte bucuroas că am depășit acest obstacol și am obținut o medalie pentru țara mea.

Am realizat o mulțime de lucruri mărețe în acest sport, dar niciodată o finală la Jocurile Olimpice, așa că sunt foarte încântat. Sper că am adus bucurie fanilor sârbi și Serbiei, de asemenea și oamenilor din întreaga lume. Desigur, o să fiu cu gândul la Alcaraz mâine, dar sunt, de asemenea, recunoscătoar că am o zi liberă. Am nevoie de una”, a spus, potrivit eurosport.ro, Novak Djokovic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed