Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă. Ce urmează să se întâmple cu jucătorul lui CSU Craiova

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă! S-a aflat adevărul despre Alexandru Mitriţă. Ce urmează să se întâmple cu jucătorul lui CSU Craiova. Un apropiat al lui Mihai Rotaru a spus clar.

Costel Gâlcă este foarte aproape de a-l pierde pe Alexandru Mitriţă. Se pare că jucătorul are o ofertă uriaşă de la Gaziantep.

Lovitură totală pentru Costel Gâlcă!

După eliminarea din turul 2 preliminar din Conference League, Costel Gâlcă primeşte o nouă lovitură. Alexandru Mitriță s-ar putea despărți în această vară de CSU Craiova care a primit o ofertă importantă de la Gaziantep, echipă din prima ligă a Turciei.

Gică Craioveanu, un apropiat al patronului Mihai Rotaru, a dezvăluit acest lucru în direct la Digi Sport. Spune că Rotaru i-ar fi promis lui Alexandru Mitriță că îl va lăsa să plece în schimbul unei sume importante de bani.

”Cea mai bună ofertă pentru piticul atomic e de patru milioane de euro, de la Gaziantep. Acum, să vedem. Mihai Rotaru i-a promis anul trecut, când s-a întors, că dacă va fi o ofertă importantă pentru club, dar mai ales pentru el, o să îi dea drumul. Oferta e foarte bună din Turcia.

Totuși, se poate întâmpla să plece în Golf, orice e posibil, depinde de sumă și de ce decide el. El a făcut un efort să vină pe bani foarte puțini la Craiova, cu obligația de a pleca. El avea un salariu uriaș. Eu cred că e cel mai bun jucător din campionatul României”, a declarat Gică Craioveanu.

În cursul zilei de vineri, 2 august, turcii au anunțat că Gaziantep deja ar fi ajuns la un acord pentru transfer.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed