Zeljko Kopic face dezvăluirea nopţii! Cum a reuşit Dinamo să o bată pe Gloria Buzău: ‘Sunt fericit pentru ce am realizat’ + Ce jucători mai vrea la Dinamo

Zeljko Kopic face dezvăluirea nopţii! S-a aflat cum a reuşit Dinamo să o bată pe Gloria Buzău. Câinii au învins, scor 4-1, şi au urcat pe locul secund, cu 7 puncte după 4 etape din Superliga.

Zeljko Kopic era în culmea fericirii după victoria cu Gloria Buzău. Îşi avertizează însă echipa. Încă mai sunt probleme.

Zeljko Kopic face dezvăluirea nopţii!

„Sunt fericit pentru ce am realizat. Prima repriză foarte bună. Am marcat cele două goluri. Am avut ceva probleme în prima parte a părţiis ecunde. Am suferit, am luat gol. Pe final am mai dat două goluri şi a fost bine. Sunt o echipă foarte bună. M-am temut la 2-1. Nu poţi controla ce fac echipele adverse pe finalul meciului, dar am scos-o la capăt. Nu poţi să fii relaxat cu niciun adversar. Să lucrăm la asta. Să fim concentraţi pe parcursul meciului”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Zeljko Kopic nu s-a oprit aici. Spune că vrea noi achiziţii la Dinamo. „Să jucăm chiar dacă ar fi 0-0 în orice moment. Trebuie să şi suferi în timpul unui meci. Să ne bucurăm de acest moment ofensiv, să continuăm la fel, dar să rezolvăm şi defensiva. Lucrăm la transferuri. Ştim ce profil de jucători căutăm”, a mai spus antrenorul celor de la Dinamo, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed