Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit! Cuvinte dure la adresa propriei echipe: ‘Au fost goluri uşoare’ + Ce spune despre meciul cu Rapid

Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit! Cuvinte dure la adresa propriei echipe. Gloria Buzău a fost la pământ pe Arcul de Triumf. A pierdut categoric, scor 1-4, dar a comis greşeli de ligă secundă.

Andrei Prepeliţă ştie ce probleme are la Gloria Buzău. Nu i-a plăcut nici atitudinea propriei echipe.

Andrei Prepeliţă s-a enervat cumplit!

„Au fost goluri uşoare. Sunt mult prea precipitaţi. Marcajul nu a existat. Dacă faci asemenea greşeli, Dinamo te taxează. Lista e închisă la noi. Mai avem jucători nepregătiţi fizic şi unul care are probleme cu actele”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Prepeliţă a dezvăluit ce reproşuri le-a adus jucătorilor, la finalul meciului. Se teme şi de următorul meci, contra celor de la Rapid. „Le-am spus că e greu cu asemenea greşeli să câştigi acasă la Dinamo. Şi la nivel de Am încredere în Işfan, a avut evoluţii bune la FC Argeş, trebuie să muncească. Rapid e o echipă cu jucători buni, trec printr-un moment slab, dar au jucători”, a mai spus Andrei Prepeliţă, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed