Novak Djokovic a izbucnit în plâns! Momente emoţionante la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul, aproape de a-şi realiza visul

Novak Djokovic a izbucnit în lacrimi după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice 2024. Sârbul e la un pas de a-şi realiza visul. Aurul olimpic este singurul titlu din palmares care îi lipsește.

Novak Djokovic își poate adjudeca anul acesta singurul titlu care îi lipsește în palmaresul său extraordinar. Sârbul este foarte aproape de a-și vedea visul cu ochii, după ce s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice 2024.

Novak Djokovic a izbucnit în plâns!

Fostul lider mondial ATP, s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice! Sârbul l-a învins în semifinale, cu 6-4, 6-2 pe italianul Lorenzo Musetti. La finalul partidei, Djokovic nu și-a mai putut stăpânii lacrimile și s-a întins pe zgură de fericire.

Sârbul luptă pentru aurul olimpic la Paris, singurul titlu care îi lipseşte din palmares. Recordmen la titluri de Grand Slam, 24, sportivul are o singură medalie olimpică, de bronz, cucerită în 2008.

La Jocurile Olimpice Tokyo 2020, tenismenul a fost eliminat în semifinale de cel care a și câștigat titlul olimpic, germanul Alexander Zverev.

În finala turneului de simplu masculin de la Jocurile Olimpice, Djokovic îl va întâlni pe Carlos Alcaraz. Spaniolul l-a învins pe viitorul său adversar în finala de la Wimbledon din acest an, cu scorul 6-2, 6-2, 7-6. Alcaraz îl învinsese şi anul trecut pe Djokovic la Wimbledon, în 5 seturi.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed