Dan Șucu, decizie de ultimă oră! L-a băgat în şedinţă pe Cristi Săpunaru. Ce i-a cerut căpitanului de la Rapid

Dan Șucu a luat o decizie de ultimă oră după ce l-a băgat în şedinţă pe Cristi Săpunaru. Finanțatorul a vorbit o oră cu căpitanul celor de la Rapid înaintea partidei cu Sepsi OSK, din Superliga.

Echipa patronată de Dan Șucu a avut un start de sezon foarte slab în acest debut de campionat. Giuleștenii au fost învinși de Petrolul Ploiești în partida precedentă, lucru care a agitat și mai mult atmosfera echipei.

Dan Șucu, decizie de ultimă oră!

Cristi Săpunaru a fost chemat de patronul echipei pentru a vorbi despre situația actuală din Giulești. Acesta a vrut să știe ce se întâmplă în vestiar și care este starea de spirit a jucătorilor. O oră a stat fostul căpitan în biroul finanțatorului.

Conform Fanatik, patronul Rapidului, Șucu, l-ar fi chemat ieri pe Săpunaru pentru o discuție cu scopul de a întări și mai mult încrederea jucătorilor și pentru a afla care este atmosfera din vestiar de la căpitanul echipei.

Conducerea a afirmat că este alături de jucători, în ciuda rezultatelor slabe. Se spune că Șucu l-a chemat pe Săpunaru și au avut o discuție de aproximativ o oră, deoarece patronul Rapidului dorește să știe exact ce se întâmplă la Rapid și posibil să afle cauza acestui început ezitant.

Șucu a dorit să afle de la căpitanul echipei care este starea de spirit din vestiar, iar întâlnirea dintre Șucu și Săpunaru a fost considerată una mai mult decât interesantă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed