Gică Hagi a dat verdictul! Ce spune despre noua vedeta a lui CFR Cluj. Are mari probleme la Farul

Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Tehnicianul este bucuros pentru jucătorul crescut la echipa sa și îi urează mult noroc. Ardelenii au bifat transferul, după ce mai multe echipe au fost pe urmele fotbalistului.

Gică Hagi l-a vrut la Farul pe Louis Munteanu, însă pretențiile salariale au fost prea mari, astfel că transferul nu s-a realizat. Atacantul a semnat cu CFR Cluj în schimbul sumei de 2,3 milioane de euro.

Gică Hagi a dat verdictul!

Pe 31 iulie, oficialii de la CFR Cluj au oficializat transferul lui Louis Munteanu de la Fiorentina. Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, suma plătită pentru jucător a fost de de 2,3 milioane de euro.

Jucătorul mai avea un an contract cu Fiorentina, echipă care îl transferase în 2020 de la Viitorul (actuala Farul) pentru 1,7 milioane de euro. Farul Constanța a avut un start de sezon foarte slab, în care a adunat un singur punct și nu a marcat niciun gol. Constănțenii pot produce surpriza sâmbătă, 3 august, în partida din etapa a patra, contra celor de la Poli Iași.

Hagi a fost prezent la conferința de presă premergătoare partidei cu Iași. Unul dintre subiectele despre care a vorbit a fost cel al transferului lui Louis Munteanu la CFR Cluj, jucător pe care nu a putut să îl aducă la echipa sa. Motivul a fost salariul prea mare cerut de acesta.

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a declarat Hagi.

Munteanu a evoluat în 84 de meciuri sub comanda lui Hagi, timp în care a marcat 25 de goluri și a pasat decisiv de 11 ori.

”Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem și banii să-l luăm. Voi ați văzut cât vrea Louis? O spunem și noi așa, dar, practic, cine nu-l vrea? Este imposibil!”, spunea Hagi pe 20 iulie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed