Dan Petrescu a dat verdictul! Ce spune despre numirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională. E răsturnare totală de situaţie

Dan Petrescu a dat verdictul! S-a aflat ce spune despre numirea lui Mircea Lucescu la echipa naţională. E răsturnare totală de situaţie. Răzvan Burleanu şi-a întrerupt concediul pentru a instala noul selecţioner.

Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României.

Dan Petrescu a dat verdictul!

Dan Petrescu este încântat de faptul că Mircea Lucescu va fi noul selecţioner. Considera că Gică Hagi era o variantă foarte bună pentru postul de selecţioner, dar a recunoscut că a fost şocat în momentul în care nu a auzit şi numele lui Lucescu vehiculat.

Antrenorul celor de la CFR Cluj este de părere că Mircea Lucescu este varianta cea mai bună şi că acesta poate duce România la Cupa Mondială din 2026. „Când am fost întrebat de Hagi, am spus că e cea mai bună variantă, clar, de departe. Acum când s-a vorbit de alți antrenori mai tineri, eu eram puțin șocat, mă gândeam că Mircea Lucescu se duce la meciuri, participă, vorbește, e încă tânăr la cum îl văd și nu înțelegeam de ce nu i se oferă lui acel post.

Am înțeles că a fost ofertat. Eu cred că este decizia corectă și toți ar trebui să fie alături de dânsul, pentru că e un mare, mare antrenor și a dovedit-o. Cred că are experiența necesară să conducă echipa la Campionatul Mondial. Eu zic că e alegerea cea mai bună”, a declarat Petrescu, la conferinţa de presă de la finalul meciului Neman Grodno – CFR Cluj.

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 preliminar al Conference League, dar e departe de obiectivul propus. Patronul Neluţu Varga vrea titlul în acest sezon de Superliga, dar şi calificarea în grupele Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed