La un pas de tragedie la Jocurile Olimpice 2024. O înotătoare a fost scoasă pe targă după ce a leșinat. Tocmai terminase proba

La un pas de tragedie la Jocurile Olimpice 2024. O înotătoare a fost scoasă pe targă după ce a leșinat. Slovacă Tamara Potocka a părăsit bazinul olimpic al Arenei La Défense din Paris pe targă.

Chiar la finalul probei de 200 m mixt în serii, în momentul în care a ieșit din bazin, sportiva în vârstă de 21 de ani a leșinat. Medicii au intervenit imediat.

La un pas de tragedie la Jocurile Olimpice 2024. O înotătoare a fost scoasă pe targă

Slovacă Tamara Potocka a fost evacuată vineri din bazinul olimpic al Arenei La Défense din Paris cu asistenţă respiratorie, relatează L’Equipe. Specializată în stilul fluture, ea tocmai participase la 200 m mixt în serii.

Înotătoarea în vârstă de 21 de ani, care tocmai îşi încheiase seria cu al 23-lea timp din calificări, a căzut la ieşirea din bazin. Organizatorii nu au observat imediat, ia alți 8 înotători se aliniaseră la start.

În final, medicii au intervenit și Potocka a fost evacuată pe o targă. Medicii i s-a pus o mască de oxigen. După aproape 30 de minute, managerul media al bazei olimpice a anunțat că sportiva este conștientă. Nu a oferit însă și alte informații despre starea ei de sănătate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed