Alertă la Jocurile Olimpice 2024! Ionela Cozmiuc a trecut prin clipe grele. I s-a făcut rău la premiere

Alerta la Jocurile Olimpice 2024. Ionela Cozmiuc a trecut prin clipe grele la festivitatea de premieră. Medaliatei cu argint în proba de dublu vâsle la categoria ușoară i s-a făcut rău chiar în timpul ceremoniei.

Colega sa, Gianina Van Groningen a fost cea care a ajutat-o și i-a adus imediat o sticlă cu apă.

Ionela Cozmiuc a trecut prin clipe grele la premiere

Ionela Cozmiuc a avut probleme la festivitatea de premieră. Sportivei i s-a făcut rău și a fost nevoită să se așeze. Gianina Van Groningen a intervenit imediat. A sprijinit-o apoi i-a adus o sticlă de apă. După puțin timp și-a revenit și festivitatea a continuat.

Româncele au câștigat medalia de argint la dublu vâsle categorie uşoară. Primul loc a fost ocupat de Marea Bianie. Canotoarele noastre au condus la începutul cursei, apoi au fost depășite de britanice. După 1000 de metri, Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc au fost pe locul 2, poziție pe care au și încheiat cursa. Bronzul olimpic a fost luat de Grecia.

Timpul stabilit de Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc a fost 6:48.78. Cu o jumătate de secundă mai mic decât al grecoaicelor.

„A fost o cursă incredibilă. Am dat tot ce am avut mai bun și suntem foarte mândre de acest rezultat”, declară Ionela Cozmiuc, după cursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed