Fetele de la canotaj fac dezvăluirea momentului! Cum au reușit să dea lovitura în finală. Mărturii fabuloase după ce au luat medalie la Jocurile Olimpice 2024

Fetele de la canotaj fac dezvăluirea momentului. Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel au câștigat medalia de argint la proba de dublu rame feminin la Jocurile Olimpice de la Paris.

Cele două sportive au făcut câteva declarații, dar nu au stat prea mult. Mâine vor evolua în proba de canotaj 8+1 feminin.

Cum au reușit să dea lovitura în finală Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel

Vineri, România a mai obținut încă două medalii. Ioana Vrînceanu (30 de ani) și Roxana Anghel (26 de ani) au luat argintul la proba de dublu rame, în timp ce Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc au câștigat argint la dublu vâsle categorie uşoară.

„Mai respirăm. Ne bucurăm de această ceremonie pentru amândouă este prima medalie olimpică. Ne lipsea. Am concurat la atât de multe campionate mondiale, europene, o singură dată la Jocurile Olimpice și este a doua oară și se lasă cu medalie. Suntem în culmea fericirii.”, a transmis Ioana Vrînceanu la TVR Sport.

„Suntem fericite că am fost al doilea echipaj care a urcat pe podium. Ne concentrăm pentru ce urmează mâine. Olanda este o echipă puternică și noi am fost foarte puternice, ne bucurăm de acest rezultat. Nu pot să exprim în cuvinte. Mă bucur că am făcut o ultimă cursă cu Ioana și că am încheiat-o cu bine”, a declarat și Roxana Anghel.

Ioan Vrînceanu și Roxana Anghel vor concura și în proba de canotaj la 8+1 feminin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed