Gigi Becali, umilit în direct! Neluţu Varga îl distruge pe şeful de la FCSB. Ironii usturătoare la adresa acestuia

CFR Cluj a materializat transferul unuia dintre cei mai doriți atacanți de către patronii din Superliga! Neluțu Varga a plătit peste 3 milioane de euro Fiorentinei, pentru a-l aduce pe Louis Munteanu în Gruia.

Tânărul internațional român a fost dorit cu ardoare de către FCSB, însă negocierile ar fi încetat în momentul în care italienii au continuat să-și crească pretențiile financiare. Ulterior, Gigi Becali a susținut faptul că ar fi dus o luptă imaginară cu CFR, pentru semnătura lui Munteanu, tocmai pentru a-i face pe ardeleni să scoată mai mulți bani din buzunar în vederea materializării transferului.

Gigi Becali, umilit în direct de către Neluțu Varga!

Auzind acestea, Neluțu Varga nu a ezitat să-i plătească cu aceeași monedă patronului campioanei României.

Cel păcălit, cu adevărat, în această ecuație, ar fi fost chiar Gigi Becali.

„Gigi să ia vitamina C. Noi l-am păcălit pe el. Când am zis 1,5 milioane de euro la Louis Munteanu, a fost preț de dumping. E haios când mai dă declarații din astea. Dar să stea liniștit, că a zis că nu-l mai interesează Louis Munteanu. A greșit când s-a crezut în oameni, pentru că noi am vorbit direct cu patronii. Totuși, nu e bine să ne lăudăm!”, a declarat Nelu Varga, pentru ProSport.

Declarațiile patronului FCSB

„Eu deja renunțasem până să îl ia CFR. Am făcut ofertă de două milioane ca să îi ridic prețul. Eu nu dădeam două milioane. Făceam si de două milioane jumate dacă era nevoie. Eu am ridicat sumele.

Păi ce să fac, mă? Măcar să îi curaț de bani. Ca să pot să îi bat, trebuie să îi curăț de armament. În lupta asta trebuie să ai o strategie, e război. Și cu Șucu sunt prieten, suntem frați, dar la fotbal e război.

Dar asta să știți sigur, de ridicat, am ridicat muniția. Am zis că dacă tot îl iei, măcar să te curăț. Eu zic că e cel mai tare transfer, jos pălăria. Și Pietro Chiodi e mincinos, că a zis că ultima dată mă va suna pe mine. Eu dădeam 200.000 (n.r. salariu), probabil că ei au dat 400.000. Plus 200.000 la semnătură, deci sunt 3 milioane.

Cu tot contractul înseamnă 5 milioane. Eu zic că merită. Nu putea nimeni să îl ia în fața mea, dar care e treeaba? Eu nu zic că merită acum, e investiție pentru viitor. Nu e el acum marele fotbalist, eu îl luam pentru 2-3 ani. Eu ziceam că îl iau și îl las la Hagi, îl luam peste 2 ani. Eu cred că poate lua și 10 milioane pe Louis Munteanu!”, a spus Gigi Becali, zilele trecute, pentru Fanatik.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed