Avertisment pentru Neil Lennon! Ce trebuie să se întâmple cu Cristi Săpunaru. Idolul Giuleştiului a dat verdictul

Avertisment pentru Neil Lennon. Daniel Pancu le-a transmis celor de la Rapid ce ar trebui să facă în cazul lui Cristi Săpunaru.

Veteranul giuleștenilor și-a pierdut locul în echipă după sosirea antrenorului nord-irlandez. Primele minute bifate în acest sezon au fost în meciul pierdut cu Petrolul. Rapid are doar 2 puncte după primele trei etape și este pe locul 12 în Superliga.

Avertisment pentru Neil Lennon în privința lui Cristi Săpunaru

Daniel Pancu a vorbit despre situația lui Cristi Săpunaru, unul dintre cei mai iubiți jucători de la Rapid. Selecționerul naționalei României U21 crede că Săpunaru nu va accepta noul statut de rezervă.

„E un caz delicat, îl cunosc bine pe Săpunaru, sunt lucruri pe care le acceptă cu greu. Ar fi fost delicat și pentru mine, dacă eram antrenor. E un subiect delicat din punctul meu de vedere: Săpunaru ori e căpitan de echipă și titular, ori nu e deloc. Ca jucător, eu am acceptat postura asta, când am retrogradat, în 2015. Pe final, am fost rezervă fără să comentez. Dar eu sunt altfel, Săpunaru e altfel, suntem diferiți.

Analizez ce am văzut. Lennon a dat de înțeles inițial că Săpunaru nu îi mai ajută sportiv. Apoi, la o etapă distanță, spunea că o să joace și că o să-i ajute. Am un semn de întrebare cum l-au evaluat, dacă a fost o idee preconcepută și s-au uitat în buletinul lui sau daca l-au evaluat în antrenamente și în meciuri. Mă gândesc și că sistemul cu 3 fundași îi venea mănușă lui Săpunaru”, a declarat Pancu pentru gsp.ro.

Săpunaru, dezvăluiri despree relația cu noul antrenor

”Nu are de ce să se simtă inferior mie, asta e o bazaconie. E antrenor, e peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el.

Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid. Până acum Lennon nu m-a întrebat despre ce înseamnă Rapid. Dacă l-aș mai ajuta, deși nu mă bagă? Eu sunt aici să ajut Rapidul, nu pe X sau Y.

Suntem aici, jucăm, ajutăm Rapidul în primul rând. Apoi, ca jucători, ajutăm și antrenorul.

Dacă avem rezultate ajutăm și antrenorul, dacă nu, nu”, a spus fotbalistul pentru sursa citată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed