Marius Şumudică s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru Gigi Becali. Ce greşeală a făcut şeful de la FCSB

FCSB s-a impus în partida retur disputată contra celor de Maccabi Tel Aviv, scor final 1-0, și s-a calificat în turul trei preliminar al UEFA Champions League! În continuare, pe campioana României o așteaptă dubla cu Sparta Praga.

Evoluția FCSB-ului din prima repriză a duelului cu Maccabi nu l-a satisfăcut pe patronul Gigi Becali. În acest context, omul de afaceri a decurs la niște schimbări surpriză și s-a dovedit a fi extrem de inspirat.

Ce greşeală a făcut şeful de la FCSB!

Alex Băluță și Marius Ștefănescu au fost înlocuiți cu William Baeten și Luis Phelipe. Nici Darius Olaru nu a scăpat de furia latifundiarului din Pipera.

Căpitanul roș-albaștrilor a părăsit terenul în minutul 63. Marius Șumudică consideră că nu prestația slabă a mijlocașului a fost principalul motiv pentru care Gigi Becali l-ar fi scos din teren.

Șutul ratat de către Olaru în minutul 61 i-ar fi decis soarta fotbalistului.

„Nu știu dacă l-a scos Gigi pentru că s-a enervat că a dat șutul ăla peste poartă. Cred că era comoționat, nu e ușor să îți revii după o lovitură ca aia. Lovitura e periculoasă, au fost cazuri în care jucătorii au jucat cu cască după.

El este unul dintre liderii echipei și încă nu aveai garanția calificării, mi-am pus un semn de întrebare când a ieșit. Riști!”, a spus Marius Șumudică, conform Fanatik.

FCSB se va duela cu Sparta Praga pe data de 6 august, de la ora 21.00, în Praga. Returul se va disputa o săptămână mai târziu, la București.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed