David Popovici, dezvăluiri inedite. Ce a făcut după ce a câștigat medalia de bronz + Planurile campionului olimpic / Foto

David Popovici, dezvăluiri inedite. Campionul olimpic la 200 metri liber a dezvăluit ce a făcut după ce a adus a doua medalie României. De asemenea, a vorbit și despre planurile pe care le are.

Înotătorul a mers la Casa României din Paris unde s-a întâlnit cu ceilalți sportivi români. La întrunire și-au făcut apariția și Florin Enache și Andrei Cornea , proaspăt medaliați olimpici cu aur la dublu vâsle.

David Popovici, dezvăluiri inedite. Ce a făcut după ce a câștigat medalia de bronz

David Popovici a adus României primele două medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. Un aur la 200 metri liber și un bronz în proba de 100 metri liber. După ulima cursă, campionul olimpic a dezvăluit că va mai rămâne în Paris pentru a vizita, iar prima oprire a fost la Casa României.

Popovici a povestit cum s- simțit după ultima cursă de la Jocurile Olimpice. De asemenea, a dezvăluit și ce va face în perioada următoare.

”Acum mă simt mult mai liniștit, m-am mai calmat, aseară tot nu am reuşit să dorm bine, dar asta de cât de entuziasmat eram, am simţit că mi s-a ridicat un bolovan de pe suflet când am terminat cu acest concurs, pentru că a fost o călătorie foarte grea. Au fost nişte ani foarte grei.

Acum nu mă gândesc decât la vacanța în care urmează să plec în scurt timp. Mă simt mai împlinit, mai liniştit, mai calm şi mândru de mine. Îmi lipsea titlul ăsta. Asta nu înseamnă că mă voi culca pe o ureche. Pentru moment trebuie să mă relaxez. Trebuie să ne separăm puţin şi să mă reculeg într-o vacanţă binemeritată undeva foarte departe şii unde este foarte cald”, a declarat Popovici.

Mesaj emoționant pentru medaliații de la canotaj

Campionul olimpic a avut un mesaj și pentru canotori.

“Felicitări celor de la canotaj pentru medalii. Felicitări nouă. Numai noi ştim cât de mult am muncit. Sunt foarte mândru de noi. Sunt mândru şi de mine, pentru că visez la asta de când eram copil şi e foarte frumos. Mă bucur să vă am pe toţi alături, o ţară în spate şi atât de mulţi care mă susţin. Vă datorez şi vouă asta. Mi-o datorez şi mie. Am făcut copilul din mine foarte fericit. N-oi fi eu cel mai matur din delegaţia noastră, dar cred că vorbesc în numele tuturor când spun că ne vom face copiii din noi mândri”, a mai spus sportivul.

Surpriza serii a fost venirea la Casa României a canotorilor Florin Enache și Andrei Cornea , proaspăt medaliați olimpici cu aur la dublu vâsle.

„Sunt absolut convins că vom mai vedea drapelul României pe cea mai înaltă poziţie a catargului. Gheaţa a fost spartă, întâi de David, acum de aceşti doi băieţi minunaţi. Să nu le uităm pe Simona şi Ancuţa, care vor mai avea de tras şi în proba de 8 + 1. Suntem foarte fericiţi şi le mulţumim acestor sportivi minunaţi pentru faptul că au adus bucurie şi că reuşesc să îmbogăţească zestrea medaliilor olimpice pentru România”, a declarat și Mihai Covaliu, președintele COSR.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed