Florin Maxim s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după eliminarea din Europa League: ‘Nu poţi arăta aşa’ + Cu cine se bate Corvinul în Conference League

Florin Maxim s-a enervat cumplit! Cuvinte dure după eliminarea din Europa League. Corvinul nu a mai reuşit minunea în returul cu Rijeka. A pierdut, scor 0-1, şi continuă aventura europeană în Conference League.

Florin Maxim a fost extrem de supărat de eliminarea din Europa League. A fost extrem de nemulţumit de evoluţia echipei sale din prima repriză.

Florin Maxim s-a enervat cumplit!

Florin Maxim a spus că e convins că totul s-ar fi schimbat dacă Sergiu Buș reușea să egaleze în minutul 76, când a ratat o lovitură de la 11 metri. Maxim s-a arătat deranjat de diferența mare între evoluția Corvinului din prima parte și prestația din cea de a doua. A ajuns în Conference League, acolo unde va avea o dublă cu Astana din Kazahstan.

”Trebuia să gestionăm astfel începutul de joc. Am făcut o a doua repriză consistentă, etalon pentru noi, pentru viitorul nostru. Am ajuns în Conference. Băieții erau puțin supărați în vestiar, dar le-am spus că ne așteaptă un nou meci acasă joi, nu avem timp să ne lamentăm. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm acel meci.

Dacă marcam la acel penalty, mai aveam de jucat încă 15 minute, se putea întâmpla orice. Dacă reușeam să marcăm, puteam să tranșăm acest meci. Nu sunt supărat pe ratare, chiar mă bucur că și-a asumat să execute acel penalty.

A lipsit și Iacob, a trebuit să încercăm cu Alex (n.r. Neacșa) acolo. A făcut-o bine 40-45 de minute, nu aveam alte opțiuni, doar asta cu Pîrvulescu. A trebuit să iau niște decizii. Trebuie să învățăm din astfel de jocuri, ne vor ajuta enorm pe viitor.

În a doua repriză, au făcut-o bine. Ei au un joc corect, cu căutări între linii, caută atacantul central, caută să lungească echipa. Probabil și teama asta de a reuși… Nu poți să arăți într-o echipă într-un fel și în cealaltă repriză, altfel. Nu poți! E un joc al minții pe care noi l-am pierdut”, a declarat Florin Maxim.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed