Răzvan Lucescu şi-a decis viitorul! Dezvăluiri după calificarea din Champions League. Unde vrea să o ducă pe PAOK Salonic

Răzvan Lucescu și-a setat un obiectiv clar: să o ducă pe PAOK Salonic până în grupele Champions League! Campioana din Grecia tocmai ce s-a calificat în turul trei preliminar al competiţiei.

Calificarea a fost materializată după ce gruparea condusă de către Lucescu Jr. a spintecat-o pe Borac Banja Luka, scor general 4-2.

Răzvan Lucescu şi-a decis viitorul!

În continuare, PAOK se va duela cu suedezii de la Malmo, în turul trei preliminar. Dacă PAOK Salonic va trece de dubla cu Malmo, atunci gruparea pregătită de către Răzvan Lucescu s-ar putea întâlni, în play-off, cu învingătoarea din duelul FCSB – Sparta Praga.

Sezonul precedent, elevii lui Răzvan Lucescu au reușit să ajungă până în sferturile de finală din Conference League, unde a fost eliminată de Club Brugge.

Antrenorul român pune extrem de mult accent pe recuperare înaintea duelului contra suedezilor. Vrea să vadă dedicare, concentrare și agresivitate în joc.

„Singurul lucru care contează este calificarea. Toate detaliile fac diferența în această perioadă. Această serie de jocuri ne-a arătat că avem o mentalitate diferită de la o săptămână la alta. Cel mai important e că ne-am asigurat prezența în grupele unei competiții europene. Am arătat că avem încredere în noi.

Mai avem timp să ne pregătim pentru meciul de săptămână viitoare. Trebuie să refacem echipa. Unii nu au participat de la începutul perioadei de pregătire, dar important e că cei care au jucat sunt într-o dispoziție grozavă.

Nu am spus niciodată că există un meci greu sau ușor. Vom avea în față echipa campioană din acea țară, trebuie să dăm tot ce avem mai bun!”, a transmis Răzvan Lucescu, conform sport24.gr.

Partida tur se va disputa în Suedia, pe data de 6 august, de la ora 20:00. Returul este programat o săptămână mai târziu, pe data de 13 august, de la ora 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed