Final incendiar în Bănie! S-a terminat CSU Craiova-Maribor. Ce au făcut jucătorii lui Costel Gâlcă în turul 2 preliminar din Conference League / Foto

Final incendiar în Bănie! S-a terminat CSU Craiova-Maribor. Ce au făcut jucătorii lui Costel Gâlcă în turul 2 preliminar din Conference League. Prima repriză a fost una cu faze de poartă, dar nu s-a marcat.

Băieţii lui Costel Gâlcă au sperat că pot remonta acel 0-2 din urmă cu o săptămână, din Slovenia.

S-a terminat CSU Craiova-Maribor

Şi slovenii au avut ocazii de singur cu portarul, dar Popescu a fost la post. La 7 minute de la reluare, Alexandru Mitriţă a revenit în prim plan. A reuşit să deschidă scorul şi speranţele de calificare erau deja mai mari. Asta spre bucuria celor 18.620 de oameni care au asistat la meci, număr oficial.

În minutul 56, Vlădoiu a comis-o. A faultat în propriul careu, dar arbitrul luxemburghez n-a văzut infracţiunea. VAR-ul nu există în turul 2 preliminar din Conference League. În minutul 68, slovenii au reuşit egalarea. Veteranul Ilicic a fost cel care a făcut 1-1.

Peste doar 4 minute, băieţii lui Costel Gâlcă au revenit pe tabelă. Sierra a făcut 2-1 cu un şut de la distanţă. În minutul 82, Jakupovic a finalizat cu gol un contraatac perfect al slovenilor. În minutul 95, Koljic a făcut 3-2, dar era prea târziu. Scor final CSU Craiova-Maribor 4-2 şi băieţii lui Costel Gâlcă sunt eliminaţi din turul 2 preliminar din Conference League.

CSU Craiova- NK Maribor, echipe de start:

CSU Craiova (4-2-3-1): L. Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Sierra, Bancu (cpt.) – Crețu, Oshima – Paradela, Mekvabishvili, Mitriță – Koljic
Rezerve: Lung – Ivan, Baiaram, Nchama, Houri, Badelj, Mora, Căpățînă, Barbu, Bană, Gașpăr, Danciu
Absenți: Maldonado (suspendat), Screciu (în recuperare)
Antrenor: Costel Gâlcă

MARIBOR (4-2-3-1): Jug – Sirvys, Vidmar, M’Bondo, Milec (cpt.) – Z. Repas, J. Repas – Barisic, Ilicic, Bozic – Beugre
Rezerve: Pridgar, Bergsen – Vrhovec, Feta, Bourles, Sikosek, Grlic, Jakupovic, Borys, Bilac, Dizdarevic, Lorber
Absenți: Karic, Soudani (accidentați)
Antrenor: Ante Simundza

Stadion: Ion Oblemenco
Arbitru: Jasmin Sabotic (Luxemburg)

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed