Cristi Săpunaru s-a dezlănţuit! Ce spune despre Neil Lennon. Antrenorul nord irlandez l-a trecut pe linie moartă

Cristi Săpunaru, veteran în zidul defensiv al giuleștenilor, a oferit un feedback în ceea ce privește interacțiunea din vestiarul Rapidului! Noul antrenor, Neil Lennon, a preluat echipa în această vară.

Odată cu sosirea nord-irlandezului în Giulești, Cristi Săpunaru și-a pierdut titularizarea, motiv pentru care cârcotașii au împrăștiat zvonul conform căruia s-ar fi format un conflict major între fundaș și tehnician.

Cristi Săpunaru s-a dezlănţuit!

Săpunaru a dezvăluit faptul că nu există niciun fel de neînțelegeri în vestiar, relația sa cu tehnicianul echipei fiind una cât se poate de normală.

„O relație normală între un jucător și un antrenor. Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca.

Nu are de ce să se simtă inferior mie. Asta e o bazaconie. E antrenor. Este peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el. Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid!”, a spus, potrivit gsp.ro, Cristi Săpunaru.

Următorul duel al rapidiștilor este programat pe data de 5 august, de la ora 22.00, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, duel ce va conta în etapa #4 din Superliga.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed