Dezvăluirea momentului despre vedeta lui Neil Lennon! E pe picior de plecare de la Rapid. Dan Şucu i-a stabilit preţul

Dezvăluirea momentului despre vedeta lui Neil Lennon care ar putea pleca de la Rapid doar după un an petrecut în Superliga. Patronul giuleștenilor, Dan Șucu i-a stabilit preţul jucătorului.

Dan Șucu l-ar putea pierde pe unul dintre cei mai buni jucători ai echipei. Albion Rrahmani este curtat de scoțienii de la Rangers care speră la un transfer. Kosovarul a avut un parcurs foarte bun în sezonul petrecut la Rapid.

Dan Șucu i-a stabilit prețul!

Albion Rrahmani a impresionat prin evoluțiile sale și a devenit unul dintre cei mai importanți atacanți din România. În cele 30 de meciuri jucate, kosovarul a înscris 19 goluri și a dat 5 pase decisive. Mai mult echipe din Vest au pus ochii pe el.

Chiar dacă Victor Angelescu a anunțat atacantul va rămâne la Rapid în proporție de 95%, scoțienii anunță că Rangers încă speră la transfer.

Negocierile continuă, iar cei de la glasgowworld.com susțin că prețul jucătorului kosovar s-a modificat. Până acum Rapid solicita 6 milioane de euro + 20% dintr-un viitor transfer. Ăn acest moment, sursa citată anunță că suma a scăzut.

”Rrahmani ar putea deveni disponibil pentru puțin mai puțin decât prețul cerut de Rapid în acest stadiu al ferestrei. Rapid așteaptă aproximativ 6 milioane de euro, dar această taxă ar putea scădea, iar Rangers ar putea veni cu o ofertă oficială”, au scris scoțienii.

”Din ce știu eu, e apt pentru următorul meci. E corect că nu a fost același Rrahmani, dar nu sunt de acord că e cu gândul doar la transfer. Am avut o discuție și știe că 95% nu va pleca vara aceasta. E ok, e împăcat cu ideea, nu cred că se mai gândește să plece”, a spus Angelescu, potrivit digisport.ro.
Rrahmani mai are contract cu Rapid până în vara anului 2026.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed