Fetele de la canotaj rup tăcerea! Anunţ clar după medalia de argint de la Jocurile Olimpice 2024. Ce le-au transmis fanilor Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş

Fetele de la canotaj rup tăcerea! Anunţ clar după medalia de argint de la Jocurile Olimpice 2024. S-a aflat ce le-au transmis fanilor Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş. Au scris istorie şi la Paris.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au obținut azi medalia de argint în finala probei de dublu vâsle feminin. A fost o cursă intensă, terminată cu timpul de 06:50.69, la doar un cioc de barcă de locul 1.

Fetele de la canotaj rup tăcerea!

Campioanele nostre au ratat aurul, dar nu pleacă fără medalie de la Jocurile Olimpice 2024. Au luat argintul. „A fost o cursă extraordinar de grea și suntem extrem de fericite că România se află din nou pe podiumul olimpic”, a declarat Simona Radiș.

Nici Ancuța Bodnar nu s-a lăsat mai prejos. „Suntem mândre de performanța noastră și vom continua să ne pregătim pentru viitoarele competiții. Le mulțumim tuturor românilor pentru că sunt mereu cu sufletul alături de noi”, a spus Bodnar.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar au avut o cursă extraordinară și doar 24 de sutimi le-au despărțit de medalia de aur. Pentru cele două campioane urmează proba 8+1, unde vor avea ocazia să demonstreze că sunt cele mai bune.

România are la Jocurile Olimpice 9 echipaje calificate în 9 finale. România mai are încă cinci echipaje în finalele care se vor desfășura vineri, 2 august, și sâmbătă, 3 august. Echipajele dublu rame feminin (W2-), dublu rame masculin (M2-) și dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x) intră în lupta pentru medalii mâine, 2 august. Sâmbătă, 3 august, vor concura pentru un loc pe podiumul olimpic echipajele de 8+1 feminin (W8+) și 8+1 masculin (M8+).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed