Francezii au comis-o grav! Ce au putut să spună despre David Popovici. Este de neiertat

Gafa uriașă făcută de francezi în privnța lui David Popovici, după ce românul a cucerit medalia de bronz la proba de 100 m liber la Jocurile Olimpice 2024. Jurnalistul Loris Belin a dat-o în bară și i-a încurcat naționalitatea campionului mondial.

După ce a obținut medalia de aur la proba de 200 m liber, David Popovici a reușit să obțină și medalia de bronz în proba de 100 m liber, cu un timp de 47.49.

Francezii au comis-o grav! Ce au putut să spună despre David Popovici

Medalia de aur a fost obținută de Pan Zhanle, reușind de altfel să își doboare propriul record mondial, cu un timp de 46.40. Medalia de argind a obținut-o Kyle Chalmers, cu un timp de 47.48.

La finalul meciului jurnalistul Loris Belin, de la France Info, a comentat meciul, iar în momentul în care acesta a numit concurenții de la proba de 100 m liber, lui David Popovici i-a greșit naționalitatea, făcându-l ungur.

„Competiția a fost la un nivel extrem de înalt. Pe lângă Grousset, se află și chinezul Zhanle Pan, deținătorul recordului mondial la începutul anului, cu cel mai bun punctaj din semifinale. Australianul Kyle Chalmers, ungurul David Popovici, americanul Chris Giuliano…”.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed