Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Dezvăluiri incendiare din interior. Mihai Stoica a recunoscut totul

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Dezvăluiri incendiare din interior. Mihai Stoica a recunoscut totul. În euforia calificării în turul 3 preliminar al Champions League, oficialul de la FCSB a spus clar.

Gigi Becali dictează totul la FCSB. Acum, a recunoscut şi oficialul campionei, Mihai Stoica. Omul care a adus calificarea a fost ambiţia latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Champions League, după ce a câștigat cu scorul de 1-0 returul cu Maccabi Tel Aviv. Golul calificării a fost marcat în minutul 90 de William Baeten, dar la reușita roș-albaștrilor a contribuit decisiv și Luis Phelipe și Daniel Popa.

La finalul meciului, Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gigi Becali. Chiar dacă în urmă cu doar câteva săptămâni, managerul general de la FCSB spunea că nu are încredere și că nu a fost de acord cu transferul lui Daniel Popa, Mihai Stoica a declarat acum că finanțatorul de la FCSB a fost foarte inspirat cu transferurile.

”Îţi spun foarte sincer, mă gândeam că ori ne dau gol din nimic, ori le dăm un gol să nu mai aibă timp şi a fost varianta bună.

Calificarea asta se datorează numai efortului extraordinar al tuturor celor care au intrat pe teren şi din inspiraţia din perioada de transferuri. Dacă Gigi nu avea inspiraţia cu Popa şi cu Baeten, nu cred că se întâmpla”, a spus Mihai Stoica, în direct la Prima Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Gigi Becali, în vizorul rivalilor! Afirmaţii dure la adresa şefului de la FCSB. L-a desfiinţat în direct

Gigi Becali este un personaj al fotbalului românesc. Un...

Mircea Lucescu, contrat! Ce probleme are la echipa naţională. Un fost tricolor a spus clar

Mircea Lucescu a revenit pe banca primei reprezentative după...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed