David Popovici rescrie istoria! Ce a făcut campionul român în finala de la 100 de metri liber. O nouă performanţă uriaşă

David Popovici rescrie istoria! Ce a făcut campionul român în finala de la 100 de metri liber. O nouă performanţă uriaşă pentru campionul nostru după medalia de aur câştigată în finala de la 200 de metri liber.

David Popovici, faţă în faţă cu istoria. Campionul român s-a duelat cu cei mai rapizi înotători ai Planetei. A reuşit să câştige o nouă medalie olimpică.

David Popovici rescrie istoria!

David Popovici a reuşit să câştige medalia de bronz. Noul campion olimpic este chinezul Pan Zhanle, iar Chile Chalmers a terminat pe locul secund.

David Popovici s-a calificat cu al cincilea timp în finala de 100 m liber, de la Jocurile Olimpice 2024. A înregistrat timpul de 47.66 secunde, fiind al doilea în semifinala sa. Cel mai bun timp îl avea chinezul Pan Zhanle, 47.21 secunde, cel care de altfel deţine recordul mondial la această probă.

Kyle Chalmers a avut al doilea timp, 47.58, Nandor Nemeth s-a clasat pe locul trei, cu timpul de 47.61, iar Maxime Grousset a înregistrat al patrulea timp, 47.63 secunde.

În serii, David Popovici a înregistrat al treilea timp, 47,92 secunde. Americanul Jack Alexy a fost cel mai rapid, 47,57 secunde, iar francezul Maxime Grousset a înregistrat al doilea cel mai rapid timp, 47,70 secunde.

David Popovici şi Pan Zhanle sunt singurii doi înotători care au coborât sub 47 de secunde, la proba de 100 m liber, în acest an. Al treilea cel mai bun timp din 2024, la proba „regină” a nataţiei, a fost înregistrat de Kyle Chalmers.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed