Cu cine se bate FCSB pentru play-off-ul Champions League! Misiune infernală pentru echipa lui Elias Charalambous. Când vor avea loc partidele

Victorie pe muchie de cuțit pentru FCSB! Campioana României s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce s-a impus, pe ultima sută de metri, în fața celor de la Maccabi Tel Aviv, scor final 1-0.

Golul roș-albaștrilor a fost marcat de către William Baeten, jucător proaspăt transferat de către FCSB, de la FCU Craiova. Acum, gruparea din Capitală își poate îndrepta atenția spre următoarea rivală din competiție.

Cu cine se bate FCSB pentru play-off-ul Champions League!

Campioana României se va duela, în continuare, cu Sparta Praga, câștigătoarea trofeului sezonului precedent din Cehia.

Prima manşă din turul 3 preliminar UEFA Champions League se va disputa în Cehia, în timp ce duelul decisiv va avea loc la Bucureşti.

Sparta a început sezonul european fără prea mari emoții. În turul doi preliminar, cehii s-au duelat cu Shamrock Rovers și s-au impus lejer, scorul general fiind de 6-2.

Potrivit transfermarkt.com, lotul celor de la Sparta Praga este cotat la 71,95 milioane de euro. Formația a bifat 14 titluri de campioană cucerite în cadrul competiției interne din Cehia, opt Cupe ale Cehiei, 24 de titluri în Cehoslovacia şi 11 Cupe ale Cehoslovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed