Adrian Mutu, implicat în scandalul momentului! Antrenorul din Superliga se revoltă. Ar putea fi înlocuit cu Briliantul

Marius Măldărășanu, actualul antrenor al celor de la FC Hermannstadt, a oferit o primă reacție acidă, la scurt timp după ce s-a împrăștiat zvonul conform căruia Adrian Mutu ar urma să preia banca tehnică a sibienilor.

La aflarea veștii cum că Mutu ar fi negociat cu Claudiu Rotar, patronul clubului din Sibiu, Măldărășanu nu a reacționat conform așteptărilor. Antrenorul a socotit gestul șefilor săi ca fiind unul lipsit de respect la adresa sa.

Adrian Mutu, implicat în scandalul momentului!

Subiectul a fost unul extrem de dezbătut în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei directe dintre Hermannstadt și Oțelul Galați, ce se va disputa vinerea viitoare, de la ora 19.00.

„Nu iese fum fără foc. Atmosfera e bună în ceea ce privește grupul. Am spus-o și la conferința trecută. Cât sunt aici nu are ce să se întâmple din punctul de vedere al atmosferei. Așa a fost mereu. Multe nu sunt de spus, nu vreau să comentez. Sunt aici pentru că trebuie să fiu aici. Dacă voi fi în altă parte, înseamnă că trebuie să fiu în altă parte.

Concluzia este una singură. Niciun fulg de nea nu cade decât acolo unde trebuie să cadă. În rest, nu aș mai vrea să comentez. Pentru că dacă nu există un minimum respect față de mine, măcar un minimum de respect față de echipă trebuie să existe.

Jucătorii au nevoie de liniște, lucrurile sunt bune după cum am spus. Poate unii sunt afectați. Alții nu. Important este să mergem cu încredere la Galați. Restul nu contează!”, a declarat Marius Măldărășanu, conform GSP.

„Asta este, eu îmi asum!”

Marius Măldărășanu a obținut promovarea cu FC Hermannstadt în 2022. Sezonul trecut a terminat pe locul 9 în Superligă.

Antrenorul a discutat, liber, despre posibilul motiv pentru care șefii clubului ar putea dori îndepărtarea sa de pe banca tehnică a sibienilor.

„Eu am avut o relație foarte bună cu patronii până acum. Poate o declarație după prima etapă a deranjat. Asta este, eu îmi asum. În general, spun ceea ce gândesc. Cred că ceea am spus a fost o realitate, dar mergem înainte.

Trebuie să continuăm. Știu că am avut două discuții minore cu Claudiu Rotar, la un moment dat, în vară. Mă dau la o parte fără nicio problemă. Asta a fost în vacanță. Pe urmă aici, la masă. Din cauză schimbărilor. I-am zis că poate e bine să plec. E bine și pentru mine. Vine alt antrenor, «plecați de la zero».

Mi-a spus că nu se pune problema. Acum, că a apărut acea știre, este normal. Sunt antrenor și de mine s-a vorbit la alte echipe când aveau antrenor. Ce să fac? Nu vreau să comentez. Mi-aș dori ca jucătorii să nu fie afectați!”, a mai precizat Marius Măldărășanu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed