Dan Şucu se va enerva cumplit! Antrenorul celor de la Rapid, umilit în direct. Ce a putut să spună Gigi Becali

Neil Lennon, antrenorul celor de la Rapid, a fost protagonistul unui accident neprevăzut, care nu a avut urmări drastice! Nord-irlandezul a căzut de pe bicicletă și s-a lovit la nas. Se pare că universul nu este de partea tehnicianului în această perioadă.

Rapid nu a înregistrat nici măcar o victorie în urma celor trei etape deja disputate, în cadrul noului sezon 2024/2025 de Superliga. Recent, giuleștenii au pierdut derby-ul cu Petrolul Ploiești, scor final 0-1.

Antrenorul celor de la Rapid, umilit în direct!

Pe această cale, Gigi Becali, patronul FCSB, nu a pierdut oportunitatea de a transmite săgeți spre rivala din Capitală.

Omul de afaceri din Pipera a ironizat ușoara accidentarea a antrenorului britanic. Becali l-a sfătuit pe Dan Șucu să se intereseze de câte ori a căzut de pe bicicletă Neil Lennon, înainte de a prelua banca tehnică a celor de la Rapid.

„El îl consultă pe ală, ce treabă are Lennon cu fotbalul românesc! Trebuie să te interesezi de câte ori a căzut în nas (n.r. râde). Noi râdeam când am văzut, eu cu MM, cu ăștia!”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

Gigi Becali a comentat și noile transferuri efectuate de către oficialii celor de la Rapid, în cadrul celei mai actuale ferestre de mercato.

„Ce să facă ăla, scoțian, în fotbalul românesc. Dă bani, milioane pe fotbaliști. În loc să-l țină pe Krasniqi, care era cel mai bun, el l-a dat. El a luat șase, și l-a dat pe cel mai bun. Au stricat echipa. Cine e Jambon ăsta?”, a mai spus patronul FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed