Fetele de la canotaj au dat lovitura! Cursă perfectă la Jocurile Olimpice 2024. Sunt aproape de medalie

Fetele de la canotaj au dat lovitura! Cursă perfectă la Jocurile Olimpice 2024. Sunt aproape de medalie. Sportivele noastre s-au calificat în ultimul act al competiţiei cu cel mai bun timp din semifinale.

Fetele de la canotaj fac legea la Jocurile Olimpice 2024. Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc s-au calificat fără emoţii în Finala A a probei feminine de dublu vâsle, categorie uşoară. Au câştigat semifinala a doua.

Fetele de la canotaj au dat lovitura!

Româncele au condus cursa de la un capăt la altul . Au obţinut cel mai bun timp din ambele semifinale, 6 min 56 sec 65/100, fiind urmate de Grecia (6:57.90) şi Irlanda (6:59.72).

Primele trei echipaje din fiecare semifinale s-au calificat în Finala A. Pe 2 august sunt programate Finala B (12:18) şi Finala A (13:22). România a cucerit ultima sa medalie olimpică în această probă în 2004, la Atena, prin Angela Alupei şi Constanţa Burcică.

România a calificat până acum opt echipaje în Finalele A la Jocurile Olimpice de la Paris.  Dublu vâsle feminin – categorie uşoară, dublu rame feminin, dublu rame masculin, patru rame masculin, dublu vâsle masculin, dublu vâsle feminin, patru rame feminin şi opt plus unu feminin.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed