Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous! Anunţ clar înaintea meciului. Ce se va întâmpla cu cei de la FCSB

Gigi Becali se ține de promisiune și va modifica primul 11 pentru manșa retur din turul doi preliminar UEFA Champions League. Noul jucător al lui Elias Charalambous va trece pe banca de rezerve.

FCSB va juca miercuri, de la 21:00, în Budapesta, cu Maccabi Tel Aviv. În cazul în care va trece mai departe, roș-albaștri îi vor întâlni pe juctorii de la Sparta Praga.

Gigi Becali îi face echipa lui Elias Charalambous!

După cum a declarat, după 1-1 în tur, Gigi Becali îl va scoate pe Daniel Popa din primul 11 și îl va înlocui cu David Miculescu.

Prestațiile atacantului l-au dezamăgit rău pe latifundiarul din Pipera, iar cele trei kilograme în plus sunt principul motiv al schimbări.

„Ce nu știți echipa? Este tot aia, doar că intră David (n.r. – David Miculescu) în locul lui Popa. În rest rămâne la fel”, a declarat Becali, conform fanatik.ro.

Ei bine, potrivit spuselor patronului roș-albaștrilor, primul 11 va fi: Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Lixandru, Șut – Ștefănescu, Olaru, Băluță – Miculescu.

Popa e de FCSB, dar nu e de nivelul ăsta. Trebuie să slăbească vreo 3 kg. Dacă nu slăbeşte 3 kilograme, o să aibă o mare problemă mare”, a declarat Gigi Becali, la Prima Spot TV, după meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, despre Daniel Popa.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed