Dorinel Munteanu face mutarea verii! Jucătorul dat afară de Gică Hagi a ajuns la Oţelul. Mutarea este oficială

Dorinel Munteanu aduce un nou jucător la echipă. Clubul patrona de Gică Hagi a anunțat oficial că atacantul central al echipei a semnat un contract cu Oțelul Galați, valabil pe un sezon.

Luca Andronache este noul atacant al Oțelului.

Dorinel Munteanu face mutarea verii! Jucătorul lui Gică Hagi a ajuns la Oţelul

Atacantul central a a semnat un contract valabil pe un an cu Oțelul Galați, cu posibilitate de prelungire pe alți doi. Farul va păstra un procent dintr-un viitor transfer.

„Atacantul central Luca Andronache, tânăr care deja a marcat în Superliga, a fost transferat definitiv de la Farul Constanța. El a semnat un contract cu Oțelul Galați pe un sezon, cu posibilitatea prelungirii pe alți doi ani.

Luca Cristian Andronache, un atacant masiv de 21 de ani (1,89 metri), este noul jucător al Oțelului. El vine sub forma unui transfer definitiv, gruparea Farul Constanța păstrând un procent dintr-un viitor transfer. Luca este un produs al Academiei Gheorghe Hagi și a fost convocat la naționala Under 20 a României, reprezentativă pentru care a marcat un gol în U20 Elite League.

Considerat un vârf de mare perspectivă, Andronache a debutat în Liga 1 la 17 ani și 13 zile, într-un meci dintre Dinamo București și Viitorul Constanța, scor 1-1.

El este o soluție pentru regula Under 21 și deja se pregătește sub comanda managerului tehnic Dorinel Munteanu”, se arată în comunicatul transmis de club.

Premiele declarații în tricoul gălățenilor

„Mă bucură transferul la Oțelul și vreau să demonstrez cât mai repede că pot ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele. Le mulțumesc celor de la Farul pentru anii petrecuți la Constanța. Acum sunt nerăbdător să văd stadionul plin la Galați, noua mea casă. Forza, Oțelul!

Andronache a semnat un contract pe un an cu Oțelul, existând opțiunea prelungirii relației contractuale pe încă două sezoane competiționale”, a transmis Andronache, conform site-ului oficial al clubului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed